13 dic 2006, 9:44

Пазя във себе си... 

  Poesía
652 0 9
Пазя във себе си скрито,
още искрата на детството.
От моминството ми свенливо,
доверието, още в менe e живо.
И мечтите ми, всичките
още пламтят във зениците,
ласки от вятъра, в дланите
пазя... на времето спомените.
Не мога да се сбогувам...
не умея да се разделям.
Винаги някъде се завръщам,
а от никъде, още не тръгвам.
Много полети помни душата ми,
и много рани, от чужди и близки.
И очите ми морски пристанища,
още чакат коръбът на мечтите...


© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??