16 ago 2013, 20:33

Печалба 

  Poesía » Otra
353 0 0

Печалба

 

          на Н.С.

 

Влезе в живота ми точно когато имах нужда.

Нужда от покой. И нужда от вълнение.

Изпрати сърцето ми отново на служба.

Различна от застой. И не на подчинение.

 

Ти прозря в душата ми -

обиколи всеки ъгъл и застана

на пътеката, която бе застлана.

Застлана с много скръб, болка и тъга,

и не по-малко самота.

Застана да очакваш позволението ми.

 

Ти искаше да се пребориш

с всички мъки и разочарования,

от които сърцето ми бе разбито на милиони частици.

Искаше да си оспориш

място - за нови очарования -

място без злоба и без място за сълзици.

 

Успя! Сърцето поддаде се и падна във боя.

Твое е и винаги твое ще бъде!

Най-прекрасният звук е когато чуеш му воя.

И когато знаеш, че винаги твоя ще бъда!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??