22 may 2013, 10:44

Пейзаж 

  Poesía
537 0 1

ПЕЙЗАЖ

 

 

Тясна уличка,

изпъстрена с павета,

върви извита сред

                                огради от мечти,

а вълните долу

се разбиват,

там на плажа сред

                     килим от хиляди съдби...

Безброй малки,

златни песъчинки

са полепнали по бистри

                                    капчици сълзи

и блестят

по-силно от другаде

под палещите, ярки

                                   слънчеви лъчи...

© Пламен Порчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??