29 dic 2007, 18:15

Перфектност 

  Poesía » Versos blancos
729 0 3
Никъде не те видях.
И само така можех да те познавам...

Несъществуващ образ.
В това ли се крие чарът ти?

Сладка невъзможност,
покрита с горчиви възможности.

Не казвай, че те има.
Животът не е за сбъдване на мечти...

© Петя Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??