29.12.2007 г., 18:15 ч.

Перфектност 

  Поезия » Бели стихове
690 0 3
Никъде не те видях.
И само така можех да те познавам...

Несъществуващ образ.
В това ли се крие чарът ти?

Сладка невъзможност,
покрита с горчиви възможности.

Не казвай, че те има.
Животът не е за сбъдване на мечти...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??