Dec 29, 2007, 6:15 PM

Перфектност 

  Poetry » White poetry
730 0 3
Никъде не те видях.
И само така можех да те познавам...

Несъществуващ образ.
В това ли се крие чарът ти?

Сладка невъзможност,
покрита с горчиви възможности.

Не казвай, че те има.
Животът не е за сбъдване на мечти...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??