28 feb 2012, 15:30

Песен 

  Poesía » Otra
654 0 13



по перваза

капчук потропва

отмива  спомен

за мълчалива зима

а в сълзата му 

оглежда се засмяна

пролет

                

и аз

бях стон

и вопъл тих

но сега съм звук

и ведра песен

с усещане

за полет

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??