Feb 28, 2012, 3:30 PM

Песен 

  Poetry » Other
653 0 13



по перваза

капчук потропва

отмива  спомен

за мълчалива зима

а в сълзата му 

оглежда се засмяна

пролет

                

и аз

бях стон

и вопъл тих

но сега съм звук

и ведра песен

с усещане

за полет

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??