28.02.2012 г., 15:30 ч.

Песен 

  Поезия » Друга
652 0 13



по перваза

капчук потропва

отмива  спомен

за мълчалива зима

а в сълзата му 

оглежда се засмяна

пролет

                

и аз

бях стон

и вопъл тих

но сега съм звук

и ведра песен

с усещане

за полет

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??