12 jul 2013, 20:59

Пет 

  Poesía » De amor
598 0 0

"Пет"


И как да не повярваш
в чудеса
след толкова изминали лета,
че мойто вдъхновение
тупти все още то,
точно там отляво
стои и си ме чака
с надежда.

 

Та само пет са те,
годините,
моя вдъхновителко, моя любов,
а споменът за първата целувка
жив е,
като в онази луда юлска нощ,
и споменът за първата ни снимка още жив е,
О, Боже,
хората на нея как се смеят,
сякаш цветен миг ги гъделичка.

 

И как успя да ме научиш на обич,
ти кажи ми.
Аз даже не разбрах,
а как разтърси ме.

 

Двама променихме
онези основи,
нашите,
за да ги слеем в една
и да я търсим винаги
на този ден.


11.07.2013 г.

© Галин Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??