10 nov 2018, 21:40

Пишещите 

  Poesía
273 4 5

 

Ние сме тука  заради вас.
Чуйте ни ! Чакайте! Не ни гонете!
Наш е среднощният, блудният час.
Някой ще мие утре нозете ни.

 

Някой ще мръзне. Ще го боли,
ако ги няма нашите думи.
В бели вихрушки, в тъжни мъгли
път ще просветва, път помежду ни.

 

Ще ни търпите ! С нашия глас
вдигаме странни, безумни кули.
Даже сме тука заради вас...
Стреляме точно. С куплети. Чу ли ? 

 

Болест е може би, стигма, съдба...
Никой не трябва да ни завижда.
Все недолюбвани, все на ръба, 
своите сенки в рими зазиждаме.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??