16 oct 2007, 20:31

ПИСМО 

  Poesía
793 0 16

Здравей!

Отдавна исках да ти пиша,
но не намирах време за това.
Кого ли лъжа? Всъщност исках
и по вятъра изпращах ти писма.

Колко ли години вече минаха
от последната ни среща на брега?
Понякога се връщам в миналото
край старата оголена върба,

под която две деца мечтаеха
и взаимно си подаваха ръце.
Щастлива бях и ти го знаеш,
мое малко, пораснало момче.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??