Oct 16, 2007, 8:31 PM

ПИСМО 

  Poetry
792 0 16

Здравей!

Отдавна исках да ти пиша,
но не намирах време за това.
Кого ли лъжа? Всъщност исках
и по вятъра изпращах ти писма.

Колко ли години вече минаха
от последната ни среща на брега?
Понякога се връщам в миналото
край старата оголена върба,

под която две деца мечтаеха
и взаимно си подаваха ръце.
Щастлива бях и ти го знаеш,
мое малко, пораснало момче.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??