21 sept 2007, 14:07

Писмо до баща ми 

  Poesía
2263 0 9
Татко,

Сърцето ми е рана,
която все кърви.
Откакто теб те няма
не спира да боли.

Угаснаха завинаги
прекрасните очи,
добрата ти усмивка
завинаги се скри.

Отлитна към небето
твоята душа.
Останахме самотни
на тъжната Земя.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??