21.09.2007 г., 14:07 ч.

Писмо до баща ми 

  Поезия
2260 0 9
Татко,

Сърцето ми е рана,
която все кърви.
Откакто теб те няма
не спира да боли.

Угаснаха завинаги
прекрасните очи,
добрата ти усмивка
завинаги се скри.

Отлитна към небето
твоята душа.
Останахме самотни
на тъжната Земя.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??