Sep 21, 2007, 2:07 PM

Писмо до баща ми 

  Poetry
2262 0 9
Татко,

Сърцето ми е рана,
която все кърви.
Откакто теб те няма
не спира да боли.

Угаснаха завинаги
прекрасните очи,
добрата ти усмивка
завинаги се скри.

Отлитна към небето
твоята душа.
Останахме самотни
на тъжната Земя.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??