21 сент. 2007 г., 14:07

Писмо до баща ми 

  Поэзия
2264 0 9
Татко,

Сърцето ми е рана,
която все кърви.
Откакто теб те няма
не спира да боли.

Угаснаха завинаги
прекрасните очи,
добрата ти усмивка
завинаги се скри.

Отлитна към небето
твоята душа.
Останахме самотни
на тъжната Земя.

© Анна Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??