25 sept 2007, 8:54

Писмо в бутилка 

  Poesía
538 0 11
Случайно, в бутилка от морето,
открих писмо... За мен ли бе то!?

... Плени ме. Тяхната любовна история!
Дали по-праведен е понякога грешния
                                                       от светеца!?
Стояхме неподвижни - аз и писъмцето.
А вятърът неприветливо се разшумоли.
Поиска с къса хартия жажда да си утоли.
...Но той (къса) бе лек, за да спре
                                        и тежък... да полети!
        

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??