Писна ми
от мнения "зъбати",
лицемерни фрази,
недоносени дебати...
Писна ми
от аматьори разни
акъл да ръсят
с аргументи празни...
Писна ми
от грубияни мастити,
безсмислени строфи,
клишета изтрити...
Писна ми
от сметки, инфлация,
дрога, бардаци,
неразбрана демокрация...
Писна ми
от помияри и кофи със смет,
житейската проза
с макет на... клозет!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados