19.03.2009 г., 0:44 ч.

Писна ми... 

  Поезия
813 0 4

Писна ми

от мнения "зъбати",

лицемерни фрази,

недоносени дебати...

 

Писна ми

от аматьори разни

акъл да ръсят

с аргументи празни...

 

Писна ми

от грубияни мастити,

безсмислени строфи,

клишета изтрити...

 

Писна ми

от сметки, инфлация,

дрога, бардаци,

неразбрана демокрация...

 

Писна ми

от помияри и кофи със смет,

житейската проза

с макет на... клозет!

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??