Mar 19, 2009, 12:44 AM

Писна ми... 

  Poetry
811 0 4

Писна ми

от мнения "зъбати",

лицемерни фрази,

недоносени дебати...

 

Писна ми

от аматьори разни

акъл да ръсят

с аргументи празни...

 

Писна ми

от грубияни мастити,

безсмислени строфи,

клишета изтрити...

 

Писна ми

от сметки, инфлация,

дрога, бардаци,

неразбрана демокрация...

 

Писна ми

от помияри и кофи със смет,

житейската проза

с макет на... клозет!

 

 

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??