26 may 2010, 14:56

Пиянство 

  Poesía
1147 0 25

 

Не ме закачай, бе момче,

че много съм пияна,

две дамаджани със мечти

във гърлото си съм изляла.

И не замезвах – само пих,

затуй сега съм шарена

и хвърковата,

недей да ме докосваш,

че току-виж

по теб съм се саморазляла.

А пък си сух – като камъш.

Ако сега с пиянството си те наквася

като полят с бензин ще изгориш.

Затуй си стой далеч от мен –

беля съм за главата ти,

ако си жаден, по-добре отпий

една лъжичка със вода.

За огъня в душата ми.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??