Животът не е рози и цветя,
а смесица от мрак и светлина.
Живеем в мислите с една искра,
да сътворим божествена съдба.
Животът иска да ни поздрави,
когато му подаваме ръка,
от изгрева към залеза върви
и търси своя истинска звезда.
Животът е плеяда от мечти,
в забързан ритъм волно го танцувай
и ако искаш с теб да полети,
с приятели и обич го римувай.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados