Apr 2, 2023, 8:40 AM

Плеяда от мечти 

  Poetry » Phylosophy
429 0 0

Животът не е рози и цветя,

а смесица от мрак и светлина.
Живеем в мислите с една искра,
да сътворим божествена съдба.

 

Животът иска да ни поздрави,
когато му подаваме ръка,
от изгрева към залеза върви
и търси своя истинска звезда.

 

Животът е плеяда от мечти,
в забързан  ритъм волно го танцувай
и ако искаш с теб да полети,
с приятели и обич го римувай.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??