3 dic 2005, 21:04

По песен на дует "Ритон" 

  Poesía
1061 0 1

ПО ПЕСЕН НА ДУЕТ ”РИТОН”

 

Уморих се от тежки съвети,

от учтивост да бъда различен,

от партийни и други привети...

Уморих се да бъда безличен.

1990 г.

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??