3 дек. 2005 г., 21:04

По песен на дует "Ритон" 

  Поэзия
1063 0 1

ПО ПЕСЕН НА ДУЕТ ”РИТОН”

 

Уморих се от тежки съвети,

от учтивост да бъда различен,

от партийни и други привети...

Уморих се да бъда безличен.

1990 г.

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??