3.12.2005 г., 21:04 ч.

По песен на дует "Ритон" 

  Поезия
1056 0 1

ПО ПЕСЕН НА ДУЕТ ”РИТОН”

 

Уморих се от тежки съвети,

от учтивост да бъда различен,

от партийни и други привети...

Уморих се да бъда безличен.

1990 г.

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??