ВиртуалниЦа била
и виртуозка...
... нахалница,
завий си го...
поне с рогозка...
Какво си се
затътрила след моя...
Знаят и в
кварталната
бакалница -
тези си изпросват
бързо боя.
Никаквице...
Лошо ти се пише.
Връщай го веднага
тука,
че разровя ли ви,
ще мирише,
пак нагазихте ми
... лука.
Е, насреща шепнеш
и спокойно:
Да ме беше вчера
ти видяла.
Лице ясно,
тяло знойно,
а в очи ми плувнал
е... квартала.
Таз усмивка лека,
дет ми е на устни...
с нея лягам,
ставам, тъй от века.
Няма да го пусна!
Вързан не е той
за мене.
С тебе само -
мен ми дреме...
Вярвай, не съм лесна,
но със теб поне
съм честна!
"Само да ме видят,
че съм с тебе
и ще ни припишат
всички грехове.
Но това не ме
вълнува мене...
целувай ме,
целувай ме..."
© Мери Попинз Todos los derechos reservados