May 9, 2007, 10:48 AM

По Рагна :) 

  Poetry
491 0 7
 По Рагна


ВиртуалниЦа била

и виртуозка...

... нахалница,

завий си го...

поне с рогозка...

Какво си се

затътрила след моя...

Знаят и в

кварталната

бакалница -

тези си изпросват

бързо боя.

Никаквице...

Лошо ти се пише.

Връщай го веднага

тука,

че разровя ли ви,

ще мирише,

пак нагазихте ми

... лука.


Е, насреща шепнеш

и спокойно:

Да ме беше вчера

ти видяла.

Лице ясно,

тяло знойно,

а в очи ми плувнал

е... квартала.

Таз усмивка лека,

дет ми е на устни...

с нея лягам,

ставам, тъй от века.

Няма да го пусна!

Вързан не е той

за мене.

С тебе само -

мен ми дреме...

Вярвай, не съм лесна,

но със теб поне

съм честна!




"Само да ме видят,

че съм с тебе 

и ще ни припишат

всички грехове.

Но това не ме

вълнува мене...
целувай ме,
целувай ме..."

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??