12 jun 2013, 21:09

По стъпките на синьото безбрежие 

  Poesía
881 0 22

 

По дирите на синьото безбрежие, 

по стъпките, поръсени със цвят,

сред светлина и сенки от гадания,

частица съм от слънчевия свят.

 

Загърната във дипли от мечтания,

в поток, искрящ от пролетни лъчи,

аз все така съм вихър от желания

и в клепките ми диша сноп мечти.

 

И в слънчевите ярки очертания

душата ми свободна пак трепти,

и не е лудост мойто състояние,

а сбъднат сън след много дълги дни.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??