16 jul 2008, 9:49

По всички правила на живота 

  Poesía » Filosófica
628 0 5

По всички правила на живота

един път ще умрем.

Всеки си има Голгота

и Великден, и имен ден.

Даже и своята смърт си има.

Невинаги на барикади и връх.

Може в леглото, под балдахина,

на мръсен под или горски мъх.

Може, естествено.

Така и трябва.

Писано е. Природен закон.

Но кой ще насити оная жажда

 за още и още път без заслон?!

© Христина Комаревска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??