16.07.2008 г., 9:49 ч.

По всички правила на живота 

  Поезия » Философска
627 0 5

По всички правила на живота

един път ще умрем.

Всеки си има Голгота

и Великден, и имен ден.

Даже и своята смърт си има.

Невинаги на барикади и връх.

Може в леглото, под балдахина,

на мръсен под или горски мъх.

Може, естествено.

Така и трябва.

Писано е. Природен закон.

Но кой ще насити оная жажда

 за още и още път без заслон?!

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??