8 jun 2009, 11:46  

По вятъра 

  Poesía » De amor
1504 0 41

                                                                   Вдъхновено от: 

            http://www.youtube.com/watch?v=ZMPj701IwW4&feature=related

 

 

 

От земната морава, по лъчите,

 

летим към извора на слънцето.

 

По стъпките на вятъра се гоним.

 

Под синьото се реем... Бели птици.

 

По вятъра вървим. И парят стъпките.

 

(Отвътре претопяваме забрани.)

 

Изхвърляме бездумните си тежести,

 

от всичките неистини събрани.

 

Криле в криле оплитаме безумно.

 

Сами разкъсваме синджирите.

 

Назад са избелелите ни истини


и пътища в оковите изминати.

 

 

07.06.2009, 22:44

Jullie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??