23 may 2019, 15:18

Почти задъхано... 

  Poesía » De amor
505 0 2

В земята на съня е тихо,

погалено от устни и ръце...

И в мен парченце топло

най-нежни стихове тъче...

 

С разперени пространства

следвам твоя тайнствен дъх...

Без думи. През изгаряща жарава

в себе си се връщам като полъх...

 

                  © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??