23.05.2019 г., 15:18 ч.

Почти задъхано... 

  Поезия » Любовна
500 0 2

В земята на съня е тихо,

погалено от устни и ръце...

И в мен парченце топло

най-нежни стихове тъче...

 

С разперени пространства

следвам твоя тайнствен дъх...

Без думи. През изгаряща жарава

в себе си се връщам като полъх...

 

                  © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??