May 23, 2019, 3:18 PM

Почти задъхано... 

  Poetry » Love
503 0 2

В земята на съня е тихо,

погалено от устни и ръце...

И в мен парченце топло

най-нежни стихове тъче...

 

С разперени пространства

следвам твоя тайнствен дъх...

Без думи. През изгаряща жарава

в себе си се връщам като полъх...

 

                  © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??