Почувства ли
Друга не би могла да превземе
с толкова обич, сърцето ти.
С едно докосване, да поеме
болката от ръцете ти.
Със смирено мълчание, да изтръгне
стаения вик в гърдите ти.
И с парещ поглед, да възвърне
пламъка във очите ти.
Да те целува с напукани устни
жадно, до изнемога.
До теб заспивайки, да се отпусне...
Почувства ли, че аз мога?
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados