22.01.2016 г., 0:08 ч.

Почувства ли 

  Поезия » Любовна
237 0 2

Почувства ли

 

Друга не би могла да превземе

с толкова обич, сърцето ти.

С едно докосване, да поеме

болката от ръцете ти.

 

Със смирено мълчание, да изтръгне

стаения вик в гърдите ти.

И с парещ поглед, да възвърне

пламъка във очите ти.

 

Да те целува с напукани устни

жадно, до изнемога.

До теб заспивайки, да се отпусне...

Почувства ли, че аз мога?

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??