19 oct 2006, 14:34

Под едно дърво са се събрали 

  Poesía
502 0 1
Под едно дърво са се събрали
Хиляди нюанси на ръждата
- Ето какво ви казвам приятели
Днес се видях със самотата
Която всяка есен чаках да ми се обади

Най-накрая
Под ръждивото дърво ще си играем
На приятели

16.10.2006

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??