19.10.2006 г., 14:34 ч.

Под едно дърво са се събрали 

  Поезия
500 0 1
Под едно дърво са се събрали
Хиляди нюанси на ръждата
- Ето какво ви казвам приятели
Днес се видях със самотата
Която всяка есен чаках да ми се обади

Най-накрая
Под ръждивото дърво ще си играем
На приятели

16.10.2006

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??