15 oct 2013, 22:08

Подарете ми ден 

  Poesía » Otra
410 0 3

Подарете ми ден, в който всички са равни. 

Няма болести, суша, войни.

Любовта над света възцарява се бавно

и зелена надежда гори.

 

Завистта е дълбоко, навеки заспала.

Подлостта в миша дупка се крий.

А омразата черна е станала бяла

и гневът страховито не вий.

 

Подарете ми ден със красиви усмивки.

С много нежност, без плач и тъга.

С всички радостни чувства в красиви извивки,

подредени в блестяща дъга.

 

Не живот, а мечта - просто райска поема.

С много страст, много обич и плам.

Щом не го подарите, аз сама ще го взема

и на целия свят ще го дам.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разкошен ще е този ден!
  • Размечта ме! Хубаво е много!
  • Ех, ако можеше да се случи... само за ден...
    От мен нещо мъничко, но от сърце -
    Чудесна си, Нина!
Propuestas
: ??:??