Подарете ми ден, в който всички са равни.
Няма болести, суша, войни.
Любовта над света възцарява се бавно
и зелена надежда гори.
Завистта е дълбоко, навеки заспала.
Подлостта в миша дупка се крий.
А омразата черна е станала бяла
и гневът страховито не вий.
Подарете ми ден със красиви усмивки.
С много нежност, без плач и тъга.
С всички радостни чувства в красиви извивки,
подредени в блестяща дъга.
Не живот, а мечта - просто райска поема.
С много страст, много обич и плам.
Щом не го подарите, аз сама ще го взема
и на целия свят ще го дам.
© Нина Чилиянска Все права защищены