17 ene 2015, 18:08

Подарък 

  Poesía
411 0 1

 

 

Не искам да ми подаряваш телефон!

И кола не искам, нито вила... нищо!

Аз искам да ми подариш подслон,

във две ръце, които ме прегръщат...

 

И две очи, които нощем, знам,

ще бдят над женската ми същност.

И дори във болка и обида, даже срам,

да не спират с топлина да ме обгръщат.

 

Не искам да ми подаряваш телефон!

И кола не искам, нито вила... нищо!

С пари не можеш да направиш дом, 

а само хубава, но празна... къща...

 

17.09.2014



© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "С пари не можеш да направиш дом,

    а само хубава, но празна... къща"
    Добре казано. Браво Сияна!
Propuestas
: ??:??