13 may 2009, 19:21

Поезия 

  Poesía » Filosófica
613 0 18

 

 

 

Перото с гняв


разсича листа


и търси истината жадно,


което е любов, порок


и смисъл,


преминал през кръвта ми


безпощадно.

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??