13.05.2009 г., 19:21 ч.

Поезия 

  Поезия » Философска
615 0 18

 

 

 

Перото с гняв


разсича листа


и търси истината жадно,


което е любов, порок


и смисъл,


преминал през кръвта ми


безпощадно.

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??