Поглед и стихия
Погледът ти ме прегръща
Уханието ти ме обгръща
Нежността ти ме облива
Страста ти е магия
Със очите мои те прегръщам
Тялото ми е гореща нежна лава
Пепелта се развълнува огънят бушува
Страстта ми те изпепелява... вулканът озарява
Подаряваш ми очите си с надежда
Преплитаме телата си верни и горещи
Даряваш ми любов душа и една съдба
Галят ме ръцете погледна ме и във вечност ме обля
Във вихъра на една мечта се спускам
Оковите разделям планините аз пререждам
Гледаш бурно и със треперещите си ръце
Хващаш ме погалваш повеждаш ме в стихия
Преместваш със очите си планети... светове
Юлиано
© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados