Sep 19, 2010, 12:59 PM

Поглед и стихия 

  Poetry » Love
628 0 0

        Поглед и стихия

 

Погледът ти ме прегръща

Уханието ти ме обгръща

Нежността ти ме облива

Страста ти е магия

 

Със очите мои те прегръщам

Тялото ми е гореща нежна лава

Пепелта се развълнува огънят бушува

Страстта ми те изпепелява... вулканът озарява

 

Подаряваш ми очите си с надежда

Преплитаме телата си верни и горещи

Даряваш ми любов душа и една съдба

Галят ме ръцете погледна ме и във вечност ме обля

 

Във вихъра на една мечта се спускам

Оковите разделям планините аз пререждам

Гледаш бурно и със треперещите си ръце

Хващаш ме погалваш повеждаш ме в стихия

Преместваш със очите си планети... светове

 

                   Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??