15 jun 2010, 15:56

Поискай ме 

  Poesía
1189 0 21

 

Мене искай.

Не онази, другата,

спазарила се отчаяно

със дявола,

дето толкоз иска да те има,

ресто търси,

а не иска да плати цената.

Мен жадувай.

Толкова съм истинска,

счупила съм

всяко огледало,

не събирам никога парчетата,

оцелявам

и започвам отначало.

Мен целувай.

Не тъгувам спомени,

само ги разлиствам

безпричинно,

не подминах никого…

Защо ли?

Смях се над живота

най-невинно.

Мен прегръщай.

Шеметно сънувам,

неочаквано,

почти скандално…

Мен ли търсиш?

Да, ще ме откриеш -

аз съм тази,

дето

те обича лудо.

Само да повярваш,

че ме има.

Само да поискаш -

и ще бъда.

Само не рови в душата ми -

ще откриеш

колко е ранима.

© Ади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??