Мене искай.
Не онази, другата,
спазарила се отчаяно
със дявола,
дето толкоз иска да те има,
ресто търси,
а не иска да плати цената.
Мен жадувай.
Толкова съм истинска,
счупила съм
всяко огледало,
не събирам никога парчетата,
оцелявам
и започвам отначало.
Мен целувай.
Не тъгувам спомени,
само ги разлиствам
безпричинно,
не подминах никого…
Защо ли?
Смях се над живота
най-невинно.
Мен прегръщай.
Шеметно сънувам,
неочаквано,
почти скандално…
Мен ли търсиш?
Да, ще ме откриеш -
аз съм тази,
дето
те обича лудо.
Само да повярваш,
че ме има.
Само да поискаш -
и ще бъда.
Само не рови в душата ми -
ще откриеш
колко е ранима.
© Ади All rights reserved.