8 oct 2008, 21:22

Поискай обич... и ще я получиш 

  Poesía
811 0 16

Поискай обич...

и ще я получиш

 

Играем си на криеница

със тъгата,

достигнали „сегашното”

на времето.

А аз сънувам спомени

във розово,

несбъднати, рисувам ги

във черно.

И плаша се от странната

утихналост –

от твоето „затишие

пред буря”.

Троша сърцето си.

И късам струните.

А ти...

а ти дори не ме

поглеждаш.

И някак странно е

това очакване –

очакване,

че нещо ще се случи...

Поискай всичко –

и ще ти го дам...

Поискай обич –

и ще я получиш...

© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??